Méregtelenítő termékek vásárlásaMéregtelenítő

Méregtelenítés a kókuszolajjal

(0/0)

Arról már nagyon sokat hallottunk bizonyára, hogy a kókuszolaj hatékony fogyókúrás étel, de a cukorbetegek és a pajzsmirigy problémákkal küzdőknek is ajánlott ennek a zsiradéknak a fogyasztása. A kókuszpálma diójából kisajtolt olaj valóban csodaszerként működik. És nemcsak a fent megemlített pozitív tulajdonságai miatt nevezhetjük így, hanem azért is, mert segítségével hatékonyan méregteleníthetjük a szervezetünket. De mégis hogyan?

kokuszolaj

Lehet, hogy arról is hallottunk már, hogy a kókuszolaj szerkezete nagyban különbözik az összes többi olaj szerkezetétől. Míg az általában használt étolajok zsírsavjai hosszú szénláncokból épülnek fel, addig a kókuszolaj szénláncai közepesen hosszúak. Ez pedig nagyban eltérő tulajdonságokat produkál. E szénláncoknak köszönhető, hogy a kókuszolaj kiválóan alkalmas a cukorbetegek számára, nagyszerű segítség a pajzsmirigy működésben szenvedőknek, de szintén ezek a zsírsavak felelősek azért, hogy a felesleges zsírpárnáink eltűnjenek.

Méregtelenítés és vértisztítás

Ugyanakkor a közepesen hosszú szénláncok még a méregtelenítés folyamatában is részt vesznek. Ezek a zsírsavak az anyagcsere felgyorsításával érik el azt, hogy szervezetünk gyorsabban távolítsa el, lökje ki magából a különböző méreganyagokat, így tisztítva meg sejtszinten a testet. E zsírsavak között megtaláljuk a kaprilsavat és a laurinsavat, melyeknek különösen erős méregtelenítő és vértisztító hatásuk van. Ráadásul a laurinsav az anyatejben is megtalálható, feladata pedig, hogy megerősítse a csecsemő immunrendszerét. Ennek a zsírsavnak tehát igen intenzív hatása van: hozzájárul egészségünkhöz és megerősíti testünk legfontosabb védőpajzsát, magát az immunrendszert.

Tehát ha napi 2-3 evőkanálnyi mennyiségű kókuszolajat elfogyasztunk, akkor nagy esélyünk van rá, hogy néhány hét alatt a méreganyagok eltűnnek a szervezetünkből, mi pedig sokkal frissebbnek és energikusabbnak érezzük majd magunkat. A szervezetből távoznak a méreganyagok, így néhány kilogrammnyi zsírpárnától is megszabadulunk, mivel a szervezetnek már nem kell zsírt felhalmozni, hogy tárolhassa a méreganyagokat. Tehát nemcsak tisztábbak, de könnyebbek is leszünk.

Értékelés
(0/0)
Értékelés Írása
Ez a név fog megjelenni a hozzászólásodnál!
Pl.: Nagyon egészséges, jó ár, stb.
Pl.: Csomagolás, kevésbé hatásos, stb.
Minimum 20 karaktert írj! Az elküldött értékelés perceken belül megjelenik az oldalon! (Kötelező).