Méregtelenítés Neera sziruppal

Lehetőségünk van egy olyan méregtelenítési módot is választani, mely a munka mellett is könnyen végezhető, hiszen a folyamat során nem leszünk fáradtak és nem is érezzük majd magunkat gyengének. Ez mind lehetséges, ha a méregtelenítésünket a Neera sziruppal végezzük.

neera-szirup

A Neera szirup egy folyékony táplálék, mely biztosítja számunkra a szükséges energiát, anélkül, hogy szilárd táplálékot vinnénk be a szervezetünkbe a kúra alatt. A Neera sziruppal kiküszöbölhetjük az éhségérzetet és a tisztulási folyamat alatt is energikusan élhetjük mindennapjainkat. 

A Neera szirup egyébként többféle pálma- és juharfa nedvéből készült ital, melyben a test számára szükséges vitaminok és ásványi anyagok összessége megtalálható, ennek köszönhetően a kúra alatt szervezetünk nem fog étel után könyörögni. 

Ráadásul igazi nagytakarítást jelent testünk számára ez a kúra, hiszen nem viszünk be felesleges és káros anyagokat e napok alatt, elkerüljük a finomított és feldolgozott élelmiszereket, a többletfehérjét és a zsírt, valamint az adalékanyagokat és a toxikus vegyületeket. Ezenfelül a már felhalmozódott mérgeket is hatékonyabban üríthetjük ki a Neera szirup segítségével.  

Neera szirup: több mint mértelenítőszer!

Nem szabad arról sem elfeledkezni, hogy a Neera szirup több, mint egyszerű méregtelenítőszer. A detoxikáláson kÍvül több tudományosan bizonyított és egyéni tapasztalaton alapuló előnnyel jár a fogyasztása. Már Magyarországon is elérhető ez a közkedvelt szirup, melynek pozitív hatását a világon milliók tapasztalták. A Neera szirup a méregtelenítésen, a szervezet megtisztításán túl testsúlycsökkenést eredményez (ami a szervezet tisztulásának következménye), feloldja a felesleges zsírokat, így növelve az életerőt és a vitalitást, pihenteti és tisztítja a bélrendszert, hozzásegít a jobb emésztéshez, csökkenti az ízületek méreganyag-terheltségét, pihentetőbbé teszi az alvást, növeli az ellenállóképességet, fényessé teszi a hajat és erősebbé a körmöket, tisztítja a bőrt és a szemet, javítja a szellemi képességeket és a memóriát és boldogabb, pozitívabb életszemléletet kölcsönöz nekünk.

Méregtelenítő termékek

Máriatövis kivonatextra kapszula 80 db BioCo

Máriatövis kivonat extra kapszula 80 db BioCo

Értékes szilimarin hatóanyaggal a máj és az epe egészségének megőrzéséért.

Ár: 4190 Ft
Megnézem

Mecsek Tisztítóteakeverék 20 x 1g

Mecsek Tisztító teakeverék 20 x 1g

Az emberi szervezetben felhalmozódó salakanyagok kiürítésében, az öntisztulás elérésében segíthet

Ár: 965 Ft
Megnézem
Újdonság

Györgytea Csalánlevelesteakeverék 100g

Györgytea Csalánleveles teakeverék 100g

Gyuri bácsi „Tisztító teaként” is ismert Csalánleveles teakeveréke olyan gyógynövényekből áll, melyek segítik a szervezet megtisztulását.

Ár: 3990 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!